Mozaiek

De Zwaan   I   Beeldende therapie en creatieve workshops   I  Leidsche Rijn, Utrecht   I    welkom@beeldendetherapieleidscherijn.nl   I   06-47769861   I 

KVKnr 61075361   I   Lid van NVBT, FVB, SRVB, NFG, RBCZ en Kanker in beeld  I

De Zwaan, rouw verlies kanker creatieve therapie Utrecht


Mozaïeken


Voor volwassenen maar ook om samen met je kind (7+) te doen. Ook erg leuk als groepsactiviteit.


Heb jij ook altijd al wel eens willen mozaieken? Grijp dan nu je kans.


Woensdag 6 december van 14.00 - 16.00 uur is er weer een beginners & licht gevorderden workshop.Beginners & Licht gevorderden workshop

In deze workshop leer je de basis van het mozaïeken. Je leert de materialen kennen, je gaat oefenen met een patroon maken, je ontwikkelt je mozaïek knip vaardigheden, je ontdekt hoe je de mozaïek moet lijmen en ook het voegen komt aan bod. Er is keuze uit diverse werkstukken om te mozaïeken. Dit wisselt elke keer.Kleine projecten van één avond

Erg geschikt voor beginners. Vaak hoeft er niet gevoegd te worden.

Er zijn diverse keuze mogelijkheden. Je kan een lichtje maken (ook te gebruiken als vaasje, bloempotje of pennenbakje), een fotolijstje, een hanger / onderzetter of een pannen onderzetter. Deze projecten zijn vaak in 1 avond klaar.
Grotere projecten voor licht- gevorderden

Wanneer ben je licht-gevorderd?  Als je al een keer hebt gemozaïekt en de basisbeginselen kent. Je weet hoe de kniptangen werken, hoe het lijmen gaat en misschien heb je ook al wel een keer gevoegd. De projecten zijn wat groter en je bent langer bezig. Er wordt geoefend met ontwerpen maken en voegen.

Je kan een olielamp mozaïeken, een dienblad of een vaas.


Gevorderden

Heb je al mozaïek ervaring? Weet je al hoe het gaat? Maar ben je op zoek naar een plek om je hobby uit te kunnen oefenen, dan ben je ook van harte welkom. In overleg kijken we wat jij nodig hebt. Zoek je alleen een ruimte? Of wil je ook materialen kunnen gebruiken? Samen stemmen we af wat jouw wensen zijn.


Wil je deze workshop voor een groep organiseren neem dan contact met mij op via welkom@beeldendetherapieleidscherijn.nl voor meer informatie.


Creatieve workshops

De Zwaan organiseert regelmatig wisselende creatieve workshops. Ook kan zij een workshop op maat aanbieden voor een vrijgezellendag, teamuitje, kinderfeestje of bedrijfsuitje.

Ook op locatie behoort tot de mogelijkheden. Interesse? 

Neem contact op!


Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste activiteiten.


Aanmelden


*

Vul onderstaande gegevens in om u aan te melden voor deze workshop.


*